Saturday, 16 November 2013

kalau dah jodoh

assalamu'alaikum

okay, i just bought a new book today. tadaaa..


hehe, nak cerita la ari tu ada booth buku kat kampus..terserempak dengan buku ni. dalam hati dah berbisik dah, "macam best je, macam best je buku ni". tapi ada suara halus cakap, "amboi, buku-buku dalam bilik pon x abes baca lagi tu". so tak jadi la beli. tapi kan, kadang-kadang boleh rasa tau kalau sebuah buku tu akan jadi milik kita one day (ye ke?). and today alhamdulillah dapat jugak buku tu. tak start baca pun lagi, tapi dah belek-belek la. insya Allah boleh top up info-info untuk patient nanti, boleh kongsi ngan kawan-kawan jugak.

nak cerita lagi, kat mph tadi jumpa lagi satu buku. tajuk dia Allah Doktorku. sekali lagi, tadaaa..


i was like "ok, dilema lagi". tapi x beli, i mean BELUM beli. beza harga rm7, both buku ada gambar kaler-kaler tau. orang cakap don't judge a book by it's cover. tapi, i always judge a book by it's cover. benda-benda yang colourful macam ni always attract me for some unknown reason (wah, gitu). takpe la, asal buku yang bermanfaat, ye dok? and lagi satu, masuk kedai buku is a kind of therapy for me. pernah berangan nak bukak kedai buku yang ada bakery sebenarnya.

buku-buku kat bawah ni antara yang belum abes baca tu, please ignore tajuk yang kat bawah skali. tunggu ye buku, insya Allah ada masa nanti awak akan dibaca juga akhirnya.


lastly, jom la membaca!





1 comments:

Eyta Arnieta Salem Aikni said...

Farah lak kmk minjam aok hahaha

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com